středa 1. září 2010

Středa

Minulý týden jsme byli s přítelem na filmu Kajínek. Moc se mi to líbilo a jak jsem se tak hezky naladila na kulturu, tak jsme se rozhodli, že se dnes vydáme do kina znovu. Tentokrát výběr filmu připadl na mou drahou polovičku a vyhrál akční film - Postradatelní. Film je plný hvězd, tak jsem na to docela zvědavá.




3 komentáře:

  1. Děkuju ti za milý komentář na mém blogu, potěšil mě :). Moc se mi líbí tvoje Gucci holinky. A dobře znám tenhle pocit, kdy na tebe všichni koukají jak na exota, stává se mi to často a už jsem si zvykla... Trochu mě štve, že tolik lidí módu vůbec nebere, ale na druhou stranu to neřeším...Mě baví poutat pozornost, takže ať koukají :)). Jinak na Kajínkovi jsem taky byla s přítelem o víkendu a byla jsem nadšená, dojatá...film je to opravdu kvalitní, strašně se mi líbil. A myslim, že Kajínek už si odseděl dost, přála bych mu svobodu. a ten herece co ho hrál se mi sakra líbil :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten film vyzera podla obsadenia ako slusna prehliadka svalov :D a na kajinkovi som bola a nemozem si to vynachvalit .. uzasny film

    OdpovědětVymazat
  3. tiez som zvedava na kajinka :D este som to nevidela

    OdpovědětVymazat